Ohjelmalliset luontoretket

04.05.2022

Luontoretket suunnitellaan ja toteutetaan räätälöidysti, ryhmänne toiveiden mukaisesti ja vuodenajan ehdoilla - mutta myös valmiita paketteja on olemassa. Valittavissa useita aktiviteetteja ja useita erilaisia ruokailuita - ja kestoltaan vaihtuvia pituuksia - aina reilun tunnin aamupuurotulistelusta viikon Lapin vaellukseen. Saatavilla myös yön tai kahden yli kestävät ohjelmalliset retket ilta- ja aamusaunoineen ja täydellisine ruokailuineen!

Ohjelma- ja oheispalvelut ovat monipuoliset, aina eräkokkauskurssista saunomiseen ja partiohenkisestä kisailuista ja leikkimielisistä suunnistuskisoista melontaan tai liukulumikenkäilyyn (vuodenajasta riippuen) ja erilaiseen luonnon havainnointiin.

Pirkanmaalla on upeita paikkoja jotka ovat "piilossa", ja odottavat löytäjäänsä.  Olen suunnitellut myös valmiita retkireittejä, joissa voidaan eräillä ja tutustua luontoon eri tavoin, sekä tulistella ja ruokailla - ja useissa kohteissa myös saunoa. Kaikkina vuodenaikoina. Luontoretkillä voidaan myös kokkailla kimpassa. Annan mielelläni vinkkejä mitä retkellä kannattaa valmistaa ja miten.