PALVELUT

Luontoretket suunnitellaan ja toteutetaan räätälöidysti, ryhmänne toiveiden mukaisesti ja vuodenajan ehdoilla - mutta myös valmiita paketteja on olemassa. Valittavissa useita aktiviteetteja ja useita erilaisia ruokailuita - ja kestoltaan vaihtuvia pituuksia - aina reilun tunnin aamupuurotulistelusta viikon Lapin vaellukseen. Saatavilla myös yön tai...

Oletko aina halunnut Lappiin tai Hossaan vaeltamaan, mutta ajatus matkan järjestämisen vaivalloisuudesta ei innosta? Voisit kyllä lähteä, mikäli matka on räätälöity sinulle ja ryhmällesi avaimet käteen - periaatteella?

Pyöräretket

29.04.2022
Pyöräretket voidaan toteuttaa monenlaisian - lyhyinä ja kevyempinä, tai pidempinä ja vaativampina. Vanhalla munamankelilla tai uudella gravelilla. Pyöräretket toteutetaan räätälöidysti käytettävissä olevan ajan, vuodenajan, ryhmän koon ja vaatimustason mukaan. Etupäässä Pirkanmaalla.Autan myös välinevuokrauksessa. Pyörien kuljetus ja retkiin...

Rakovalkeat

28.04.2022
Kaikkiin järjestämiini tilaisuuksiin ulkona - lähellä tai kaukana - on saatavissa aidot rakovalkeat! Rakovalkeat paitsi tuovat tunnelmaa, myös lämmittävät ja toimivat osana ruuanvalmistusta. Rakovalkeat ovat katoavaa kansanperinnettä.

Melontaretket

28.04.2022
Valmiiksi mietityt melontaretket ja -paketit joko omana kokonaisuutenaan, tai esim. osana aktiivista viikonloppua! Kangasalahan on tunnettu melontapitäjä, joten perinteetkin velvoittavat! Melontaretken päätteksi on mahdollista nauttia esim saunasta ja ansaitusta levosta, tai muista aktiviteeteista. Tai vaikkapa lähiruokaillallisesta!

Vaelluksilla ja muilla pidemmillä retkillä on tärkeää, että on olemassa selkeät säännöt, joiden mukaan ryhmässä toimitaan.

Vaelluksella kuuluu syödä hyvin. Mielummin jopa paremmin kuin kotona, koska vaelluksella kulutus on usein suurta, ja koska ruoka myös maistuu luonnossa poikkeuksellisen hyvälle. Lisäksi on huomioitava, että vaelluksella on mukava, paitsi levätä, myös puuhastella jotain. Ruuan kanssa puuhastelu on itselleni yksi vaellusten mielihommia. On kuitenkin...

Ulos luontoon, ja varsinkin pitkille vaelluksille pukeutuminen vaatii paitsi ajatusta, myös harjaantumista, sekä itsensä ja kehonsa tuntemista. Ja tietenkin oikeanlaisia vaatteita!

Turvallisuus on tärkeää, vaelletaan sitten yksin tai ryhmässä. Eteen tupsahtavien vaarojen ja riskien hallinnointi - ja niiden minimointi - on tärkeä osa retkien ja vaellusten suunnittelua ja toteutusta.