Pyöräretket

29.04.2022

Pyöräretket voidaan toteuttaa monenlaisian - lyhyinä ja kevyempinä, tai pidempinä ja vaativampina. Vanhalla munamankelilla tai uudella gravelilla. Pyöräretket toteutetaan räätälöidysti käytettävissä olevan ajan, vuodenajan, ryhmän koon ja vaatimustason mukaan. Etupäässä Pirkanmaalla.

Autan myös välinevuokrauksessa. Pyörien kuljetus ja retkiin liittyvät yhteiskuljetukset onnistuvat kauttani.

Esimerkkiretki ryhmälle voisi sisältää yhteensä 30-90 km pyöräilyä jaettuna kahdelle päivälle, ja välissä leiriytyminen tai majoittuminen luonnon helmaan niin että jälkimmäiselle päivälle jää kevyempi ja lyhyempi matka, esim kolmasosa kokonaismatkasta. Matkalla syödään tarpeellinen määrä valmistamaani hyvää ja ravitsevaa ruokaa, ja nautitaan matkasta ja maisemista. Perillä odottaa paitsi sauna ja pulahdus järveen, tietenkin myös sesongin mukainen illallinen ja rakovalkeat. Aamulla matka jatkuu aamupalan jälkeen kevyellä ja palauttavalla rullailulla kohti lounaspaikkaa ja määränpäätä.

Suomi on täynnä upeita metsäteitä ja pyöräreittejä!

Pyöräretki voidaan toteuttaa myös avaimet käteen- konseptilla, jossa kaikki tarvittavat välineet ja palvelut sisältyy palveluuni, tai se voidaan toteuttaa "kevyemmin", esim omilla välineillä ja omilla kuljetuksilla lähtöpaikalle ja -paikalta.

Tällaisiin retkiin minulla on olemassa useita hyviä ja eri pituisia reittisuunnitelmia, joissa mm. majoitus tai leiriytyminen, tai pyörien huolto tai niiden kuljetukset onnistuvat laadukkaiden yhteistyökumppaneiden avulla!

Mikäli mielessäsi on jokin tietty tuttu ja valmis reitti, johon haluat ohjelma-, oheis- ja/ tai ruokapalvelut, se onnistuu myös!

 Kysy lisää 045 16 14 555 tai ota yhteyttä yhteydenottolomakkeella!