Lapin vaellukset

01.05.2022
Kuva Tuukka Koski
Kuva Tuukka Koski

Oletko aina halunnut Lappiin tai Hossaan vaeltamaan, mutta ajatus matkan järjestämisen vaivalloisuudesta ei innosta? Voisit kyllä lähteä, mikäli matka on räätälöity sinulle ja ryhmällesi avaimet käteen - periaatteella?

No hyvä. Koska lähdetään?

Kaikki järjestämäni Lapin vaellukset ovat "all inclusive", eli pakettiin kuuluu paitsi matkanjohtajan palvelut suunnittelusta toteutukseen, myös kaikki vaelluksen aikaiset ruokailut.

Aamupala, lounas, päivällinen ja iltapala. Ja vielä pieni energiasnack sopivassa välissä. Kaikki ruuat juhdan kantamana (kesällä) tai vetämänä (talvella), ja ammattikokin valmistamana! Yli kuuden hengen retkille mukaan lähtee apukokki/ -juhta.

Pyydä tarjous! 045 1614 555/ Heikki, tai käytä YHTEYDENOTTO- lomaketta.

Sininen hetki
Sininen hetki

Lapin vaellusten järjestäminen ja vetäminen on itselleni erittäin mieluisaa, varsinkin talvella. Suosikkipaikkani on UKK:n Kansallispuisto, ja sen eri kolkat Nuorttijoelta Luttolle. Myös muut Lapin kohteet Kuusamosta Kilpisjärvelle kiehtovat minua. Hossasta puhumattakaan!  Kaikki järjestämäni vaellukset ovat pituudeltaan, reitiltään, vaativuudeltaan, ruokalistaltaan, jne räätälöitävissä. Majoittuminen varaustuvissa, laavuilla tai teltoissa, tai kaikissa näissä.

Hoidan vaelluksilla paitsi ruuan valmistamisen, myös sen kuljettamisen. Ryhmä saa nauttia kevyemmästä kuormasta ja vapaammasta aikataulusta.

Kaikki matkat räätälöidään ryhmänne toiveiden mukaiseksi, ja ruuat suunnittelen ryhmän mukaan, kaikki allergiat ja matkan energiantarpeet huomioiden. Myös kokonaan vegaaniset vaellusruuat on saatavilla!

    

Sokostin huipulla
Sokostin huipulla
Auringonlaskua Sokostin rinteellä tammikuussa
Auringonlaskua Sokostin rinteellä tammikuussa