Valmiit kohteet elämysretkille ja aktiivipäiville

Kuva Ville Aittomäki
Kuva Ville Aittomäki
Mikäli mielessäsi ei ole jotain tiettyä omaa kohdetta suunnittelemallesi retkelle tai aktiivipäivälle luonnossa, tässä muutamia valmiiksi mietittyjä paikkoja Pirkanmaalla hyvien kulkuyhteyksien päässä, mutta luonnon rauhassa! Jos ainutlaatuiset ja intiimit retki- ja luontokohteet kiinnostavat, nämä kohteet ovat harkitsemisen arvoiset! Kohteita runsaasti myös muualla - eräretket voidaan toteuttaa missä vain!

Nyt myös Ellivuoreen saatavilla erittäin monipuolinen oheispalvelu- ja ohjelmatarjonta! Katso kohteiden kuvaus ja kuvat, ja kysy lisää (045 1614 555/ Heikki, tai yhteydenottolomakkeella) mikäli kiinnostuit täyden palvelun aktiivipäivästä tai -retkestä! Tutustu Ellivuori Resortin eräruokapalveluihin (hintoineen)!

Eräilyä, melontaa tai lumikenkäilyä, suunnistusta ja tehtävärasteja, saunaa ja uintia, Trangia- ruuanvalmistusta. Ja lopuksi pitkä illallinen? Tai rosvolammas lisäkkeineen?

Sieniretket, tehtävärastit, villivihanta ja rakovalkeat. Tai vaikka vain nokipannukahvit ja makkaraa? Lähes Kangasalan keskustassa.

Ponsassa on kaikkea. Voit ihailla maisemia ja luontoa, kuntoilla, kalastaa, suunnistaa, leikkiä, kisailla, kokkailla. Tai vain nauttia nuotion tai rakovalkeiden lämmöstä - ja kokin valmistamasta ruuasta! Todellinen hidden treasure!

Urho Kekkosen Kansallispuiston eri pituisilla vaelluksilla on mahdollista tutustua upeaan ja laajaan kansallispuistoon kaikkina neljänä vuodenaikana. Ohjelmaksi riittävät sopivat, ryhmän mukaan räätälöidyt päivämatkat, sekä ravitsevat ja nautinnolliset ruokailut. Puistossa on myös varaustupia, joissa saunoa ja yöpyäkin, mikäli teltassa...